Zonnestralen denk aan UV-bescherming

UV-bescherming zonnestralen
We hebben het allemaal gemerkt, de dagen worden langer en dat betekent dat de zonnestralen ook steeds sterker worden. De zon kan je haar beïnvloeden, zeker als je met het mooie weer veel buiten bent. Hoe zorg je ervoor dat je  haar mooi en verzorgt blijft in de warme zon?

Haarschubben

Haar is extra gevoelig als de schubben niet zijn gesloten. Je haar glanst dan ook minder. Door hitte van stylingsapparaten of de zon kunnen je schubben open gaan staan. Dit maakt ze extra gevoelig voor UV-straling en andere invloeden van buitenaf. Resultaat daarvan is dat je haar droog wordt, sneller breekt en het ontstaan van dode haarpunten.
Om je haarschubben te sluiten is het verstandig om na het wassen van je haar een conditioner of een haarmasker te gebruiken.

Spoelen

Heb je gezwommen in zee of het zwembad met chloor? Spoel je haar daarna altijd goed uit, zodat er geen restanten in achterblijven, En is het aan te raden om gelijk te wassen met een verzorgende shampoo met UV-bescherming. Zowel zeezout als chloor bleken en beschadigen je haar, dit wil je natuurlijk tot een minimum beperken. Na het zwemmen en wassen kan je kiezen voor een voedend masker of olie om je haar een extra boost te geven.

Extra verwennen

De warme zon droogt extra uit, niet alleen je haar, maar ook je huid. Het is verstandig om regelmatig een moment voor jezelf in te plannen. Een voedend masker voor je haar en een lekkere bodylotion of crème voor je huid is geen overbodige luxe.
Vergeet daarnaast niet om genoeg te drinken. Hydratatie komt voor het grootste gedeelte van binnenuit uit. Als je niet genoeg drinkt, kan je smeren wat je wilt, maar het zal niet genoeg zijn. Zorg goed voor je huid en haar!

 

adviseer je klanten om goede verzorgende producten te gebruiken, om het haar gezond en glanzend te houden!

producten van de Bio-lijn styling en verzorging hebben een UV-bescherming!

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Met de haarproducten van Jalyd kan je de meeste geweldige kleuren krijgen.
Dat je met Jalyd Haarproducten de beste en mooiste kleuren kunt realiseren met je haren staat niet ter discussie. Daar staat Jalyd natuurlijk bekent om, maar het probleem ligt meer in het kiezen van de juiste kleur. Daarom geven we wat tips.
Jalyd Tahiti SunKissed
Baywatch in de vorm van een spray van Jalyd, jouw haarsaver.
De zomer komt eraan en dat betekent lekker aan het strand liggen. Echter al dat genieten heeft een prijs, ,je haar wordt bloot gesteld aan zonlicht, zout uit de zee en droge lucht. Je haar heeft het dan ook zwaar te verduren. Tenzij je Tahiti Nutri Spray gebruikt van Jalyd.
Jalyd Tahiti Sunkissed
Jalyd komt met de Tahiti Sunkissed lijn om jouw haar te beschermen.
Het warmste seizoen van het jaar komt er aan en het is ook meteen het zwaarste seizoen voor onze haren. Onze haren worden dan veel al blootgesteld aan zon, zee en zwemwater. Laten we beginnen met de Zon.
Jalyd Hairproducts Anti Yellow Shampoo
ook z’n hekel aan een gele gloed over je haar? Anti Yellow shampoo (Tonlight) de oplossing!
Anti Yellow shampoo van Jalyd is de oplossing om de gele gloed uit je haren te halen Door verschillende oorzaken, kan er soms een gele gloed in je grijze of blonde haren komen. Tonlight shampoo van Jalyd is een speciale shampoo voor grijs, wit en platina haar. Het elimineert ongewenste koperachtige of gele tinten. Jalyd Hairproducts heeft als enige in Nederland het product uit Italië.