De lente is aantocht, tijd voor een nieuwe kleur

Even iets nieuws met je haar, het is bijna Lente, het kan!
De lente is in zicht en dat betekent dat het tijd is om je look op te frissen met een nieuw kapsel en kleur.

Het voorjaar is een perfecte tijd om te experimenteren met nieuwe haarkleuren en trends. In dit artikel zullen we enkele van de populaire haarkleuren in de lente bespreken, zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Zacht roze
Zacht roze is een populaire kleur die veel gezien wordt in de lente. Deze kleur past perfect bij het lenteseizoen en kan in verschillende tinten worden gedragen. Van licht roze tot perzik, deze kleur geeft een zachte en romantische uitstraling aan je look.

IJsblond
IJsblond is een koele, lichte tint die perfect past bij het lenteseizoen. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lichte, verfrissende look. Deze kleur kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met zachte pasteltinten om een extra dimensie aan je look toe te voegen.

Lavendel
Lavendel is een gedurfde kleur die perfect past bij de lente. Het is een combinatie van pastelkleurige tinten en lichtpaars, wat zorgt voor een unieke en gedurfde look. Het kan gecombineerd worden met andere pastelkleuren om een frisse en kleurrijke uitstraling te creëren.

Goud blond
Goudblond is een kleur die de warmte van de lente uitstraalt. Het is een rijke, gouden tint die veel diepte aan je haar kan toevoegen. Deze kleur kan worden gecombineerd met lichte, zachte krullen om een zachte en romantische look te creëren.

Karamel
Karamel is een warme kleur die perfect past bij de lente. Het is een mix van bruin en goud, waardoor het een warme, zonnige uitstraling heeft. Deze kleur kan worden gecombineerd met zachte golven en krullen om een speelse en levendige look te creëren.

In de lente is het belangrijk om te experimenteren met nieuwe kleuren en trends. Of je nu gaat voor een zachte pastelkleur of een gedurfde tint, deze haarkleuren zorgen ervoor dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen. Geniet van het frisse lenteseizoen en de nieuwe look die je hebt gecreëerd!

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.