De lente is aantocht, tijd voor een nieuwe kleur

Even iets nieuws met je haar, het is bijna Lente, het kan!
De lente is in zicht en dat betekent dat het tijd is om je look op te frissen met een nieuw kapsel en kleur.

Het voorjaar is een perfecte tijd om te experimenteren met nieuwe haarkleuren en trends. In dit artikel zullen we enkele van de populaire haarkleuren in de lente bespreken, zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Zacht roze
Zacht roze is een populaire kleur die veel gezien wordt in de lente. Deze kleur past perfect bij het lenteseizoen en kan in verschillende tinten worden gedragen. Van licht roze tot perzik, deze kleur geeft een zachte en romantische uitstraling aan je look.

IJsblond
IJsblond is een koele, lichte tint die perfect past bij het lenteseizoen. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lichte, verfrissende look. Deze kleur kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met zachte pasteltinten om een extra dimensie aan je look toe te voegen.

Lavendel
Lavendel is een gedurfde kleur die perfect past bij de lente. Het is een combinatie van pastelkleurige tinten en lichtpaars, wat zorgt voor een unieke en gedurfde look. Het kan gecombineerd worden met andere pastelkleuren om een frisse en kleurrijke uitstraling te creëren.

Gouden blond
Gouden blond is een kleur die de warmte van de lente uitstraalt. Het is een rijke, gouden tint die veel diepte aan je haar kan toevoegen. Deze kleur kan worden gecombineerd met lichte, zachte krullen om een zachte en romantische look te creëren.

Karamel
Karamel is een warme kleur die perfect past bij de lente. Het is een mix van bruin en goud, waardoor het een warme, zonnige uitstraling heeft. Deze kleur kan worden gecombineerd met zachte golven en krullen om een speelse en levendige look te creëren.

In de lente is het belangrijk om te experimenteren met nieuwe kleuren en trends. Of je nu gaat voor een zachte pastelkleur of een gedurfde tint, deze haarkleuren zorgen ervoor dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen. Geniet van het frisse lenteseizoen en de nieuwe look die je hebt gecreëerd!

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Je bent je haarkleur zat, tijd voor een ander kleurtje, maar hoe?
Er zijn verschillende manieren om je haar te kleuren, en welke het beste is, hangt af van verschillende factoren. Hier zijn enkele dingen om in overweging te nemen:
woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.