Jalyd

Complete haar-verzorgingsproducten vanuit Italië exclusief hier te koop.

Het verhaal achter Jalyd, Sinds 1975

Sinds 1975 wijden wij ons aan haarkleuring en aan onderzoek naar professionele producten op het gebied van trichologische cosmetica. We evolueren voortdurend, gaan enthousiast vooruit en werken eraan om het talent en de prestaties van onze coaches, haarstylisten en kleurexperts te verbeteren en te maximaliseren. Onze dagelijkse inzet is om te zoeken naar innovatieve grondstoffen en de allerbeste ingrediënten te selecteren die beschikbaar zijn om hoogwaardige en milieuvriendelijke producten te garanderen.

Al meer dan 40 jaar

Al meer dan 40 jaar wijden wij ons aan haarkleuring en aan onderzoek naar professionele producten op het gebied van trichologische cosmetica. Wij garanderen producten van hoge kwaliteit door al onze energie en expertise in te zetten voor onderzoek naar innovatieve grondstoffen. We evolueren voortdurend, gaan enthousiast vooruit en werken eraan om het talent en de prestaties van onze haarstylisten te verbeteren en te maximaliseren. Onze producten zijn zeer professioneel, samengesteld met innovatieve ingrediënten en zorgvuldige zorg en respect voor het milieu. Al deze eigenschappen en de toegevoegde waarde van onze prijs-kwaliteitverhouding onderscheiden ons van onze concurrenten.

Ons verhaal

In de loop der jaren hebben we een commercieel netwerk ontwikkeld dat ons in staat heeft gesteld om uit te breiden naar de nationale en internationale markten. Momenteel worden onze producten geëxporteerd naar Polen, Spanje, Portugal, Griekenland, Bulgarije, Oostenrijk, Nederland, Roemenië, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Turkije, Canada, Australië, de VS, de Verenigde Arabische Emiraten, Iran en Taiwan en we streven om nog veel meer internationale markten te veroveren.

We hebben van onze missie onze filosofie en klanttevredenheid tot onze primaire doelstelling gemaakt. Buitengewone product- en servicekwaliteit, onze bereidheid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en onze flexibele manier van denken en handelen, hebben ons in staat gesteld een trouwe klantenkring op te bouwen.

Onderzoek & Ontwikkeling

Het belang dat aan onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling wordt gehecht, is gericht op gebieden met een hoge toegevoegde waarde met multi-technologische functies. Dit impliceert leiderschap in de hele toeleveringsketen: onderzoek naar evolutie, onderzoek naar de creatie van nieuwe producten, innovatie van bestaande producten. Door gerichte investeringen hebben we de afgelopen jaren belangrijke resultaten behaald op het gebied van productontwikkeling en (inter)nationale marketing.

Masker met UV bescherming voor een intensieve bescherming en herstelling van de haarvezels. ideaal voor de zomervakantie

Tahiti Mask 200ml

Masker met UV bescherming voor een intensieve bescherming en herstelling van de haarvezels. Het haar blijft dankzij de bestanddelen wortel, monoi-olie en hennep elastisch en veerkrachtig