BioComplex DeepMask 250ml 300x300

Zomers beschadigd haar

Oh Help mijn haar is droog broos en mat!
In de vakantie is het zaak om je haar routine eigenlijk hetzelfde te houden. Echter we snappen dat als je op een camping hebt gezeten dat dit misschien even anders is gelopen. Resultaat, beschadigd droog broos en mat haar.

Wat ga je daar dan aan doen? Jalyd Hairproducts heeft het product wat jouw haren weer vitaal maakt na deze zware zomer.

Dit haarmasker, gemaakt uit de kern van bamboe, wordt gebruikt om trichologische problemen te behandelen. Het maakt gebruik van plantaardige vetten om beschadigd haar snel te herstellen en te voeden.
Na de eerste behandeling met deze Deep Mask van Biocomplex zul je zien dat het haar meteen verbeterd. Het zal zorgen voor meer vitaliteit. Het haar zal direct zijdezacht aan voelen. Je haar zal ook direct gaan glanzen.

Je haren zullen letterlijk een flinke boost krijgen en herstellen van een zware warme maar mooie zomer.

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.