BioComplex DeepMask 250ml 300x300

Zomers beschadigd haar

Oh Help mijn haar is droog broos en mat!
In de vakantie is het zaak om je haar routine eigenlijk hetzelfde te houden. Echter we snappen dat als je op een camping hebt gezeten dat dit misschien even anders is gelopen. Resultaat, beschadigd droog broos en mat haar.

Wat ga je daar dan aan doen? Jalyd Hairproducts heeft het product wat jouw haren weer vitaal maakt na deze zware zomer.

Dit haarmasker, gemaakt uit de kern van bamboe, wordt gebruikt om trichologische problemen te behandelen. Het maakt gebruik van plantaardige vetten om beschadigd haar snel te herstellen en te voeden.
Na de eerste behandeling met deze Deep Mask van Biocomplex zul je zien dat het haar meteen verbeterd. Het zal zorgen voor meer vitaliteit. Het haar zal direct zijdezacht aan voelen. Je haar zal ook direct gaan glanzen.

Je haren zullen letterlijk een flinke boost krijgen en herstellen van een zware warme maar mooie zomer.

Meer nieuws

woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.
JALYD-Collection_ShampooEnergizzante_1000ml.jpg
Haaruitval is nooit leuk, wat kan de reden zijn? En kun je het remmen?
Haaruitval is natuurlijk vervelend, maar let op iedereen verliest haren. Gemiddeld ligt dit tussen de 50 – 120 haren per dag. Dit is normaal. Daar zie je normaal niets van, want er groeien weer nieuwe haren, zodat je normaal gesproken niks ziet aan je kapsel. Echter krijgt u een dunnere haardos, zijn er een of meerdere kale plekken, dan kan er iets aan de hand zijn.