BioComplex DeepMask 250ml 300x300

Zomers beschadigd haar

Oh Help mijn haar is droog broos en mat!
In de vakantie is het zaak om je haar routine eigenlijk hetzelfde te houden. Echter we snappen dat als je op een camping hebt gezeten dat dit misschien even anders is gelopen. Resultaat, beschadigd droog broos en mat haar.

Wat ga je daar dan aan doen? Jalyd Hairproducts heeft het product wat jouw haren weer vitaal maakt na deze zware zomer.

Dit haarmasker, gemaakt uit de kern van bamboe, wordt gebruikt om trichologische problemen te behandelen. Het maakt gebruik van plantaardige vetten om beschadigd haar snel te herstellen en te voeden.
Na de eerste behandeling met deze Deep Mask van Biocomplex zul je zien dat het haar meteen verbeterd. Het zal zorgen voor meer vitaliteit. Het haar zal direct zijdezacht aan voelen. Je haar zal ook direct gaan glanzen.

Je haren zullen letterlijk een flinke boost krijgen en herstellen van een zware warme maar mooie zomer.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts conditioner
De zon is heerlijk, genieten op het strand of in de tuin van de stralen. Echter de zon droogt ook uit, hoe ga je dat tegen?
De warmte van de zon kan je haar uitdrogen, beschadigen en zelfs licht doen verkleuren. Nu hoef je de zon niet geheel te vermijden, maar kun je je haar wel beschermen.
krul haar
Weg met dof pluizig krul haar ga voor mooie glanzende krullen!
Krullen Vind jij krullen ook zo mooi, of doen ze niet wat jij wil?! Als je krul haar hebt is het van nature al vocht arm, het heeft dus meer hydratatie nodig dan bijvoorbeeld stijl haar. Het probleem van krullen is dat het droog aanvoelt, pluizig uit ziet en vaak de elasticiteit mist.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Met de haarproducten van Jalyd kan je de meeste geweldige kleuren krijgen.
Dat je met Jalyd Haarproducten de beste en mooiste kleuren kunt realiseren met je haren staat niet ter discussie. Daar staat Jalyd natuurlijk bekent om, maar het probleem ligt meer in het kiezen van de juiste kleur. Daarom geven we wat tips.