Ontvang een Gratis Zomerset van Tahiti bij Bestellingen vanaf €195!

De zomer komt eraan en wat is er nu beter dan jezelf verwennen met topkwaliteit haarproducten van Jalyd?
We hebben een fantastische actie speciaal voor jou! Bij bestellingen vanaf €195 ontvang je GRATIS een Zomerset van Tahiti ter waarde van €37,95.

Waarom deze actie niet missen?

  • Topkwaliteit haarproducten: Bij Jalyd zijn we trots op onze hoogwaardige haarproducten die zorgen voor gezond en prachtig haar.
  • Zomerset van Tahiti: Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je haar in topconditie te houden tijdens de warme zomerdagen. Denk aan voedende shampoos, conditioners en stylingproducten.
  • Een cadeautje voor jezelf: Bestel nu en ontvang niet alleen je favoriete Jalyd-producten, maar ook een extra zomerset om jezelf mee te verwennen!

Hoe werkt het?

  1. Plaats je bestelling op jalydhairproducts.nl ter waarde van €195 of meer.
  2. De gratis Zomerset van Tahiti wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling.
  3. Geniet van je nieuwe producten en schitter deze zomer!

Let op: Deze actie is geldig tot en met 31 mei, dus mis het niet!

Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een zomer vol stralend en gezond haar! Bezoek jalydhairproducts.nl om je bestelling te plaatsen en geniet van deze geweldige aanbieding.

Jalyd Hair Products – Voor het mooiste haar, elke dag!

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.