Natuurlijke haarverzorging

OmeaOrganic Re’idra haarverzorging
Ben je op zoek naar natuurlijke haarproducten (maskers, shampoos, leave-ins) die je haar bevochtigen en voeden? Dan hoef je niet ver te zoeken.

Ga de keuken in en open het kastje waarin je de olijfolie bewaart 🙂. Dit is het beste product om mee te nemen in je haarverzorgingsroutine. olijfolie kun je makkelijk gebruiken voor je haar.

Dankzij de actieve stoffen, die voordelen hebben voor huid en haar, is olijfolie een zeer bekend ingrediënt in de cosmetische industrie. Veel vrouwen gebruiken het liever als natuurlijk haarproduct, omdat de voedingsstoffen die het bevat het haar diep voeden en hun groei bevorderen. Om te genieten van de effecten op het haar, gebruik olijfolie voor je haar in zijn natuurlijke staat…
en als je cosmetica wilt gebruiken die mediterrane olijfolie bevat, kun je de biologische Reidra Integra/Therapy lijn van omeOrganic proberen 🌱… een organische lijn van haar en hoofdhuid behandelingen ZONDER PARABENEN, SLES, DEA en met veel zorg voor het milieu.

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.