Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze

Kies de juiste Haarkleur met Jalyd

Met de haarproducten van Jalyd kan je de meeste geweldige kleuren krijgen.
Dat je met Jalyd Haarproducten de beste en mooiste kleuren kunt realiseren met je haren staat niet ter discussie. Daar staat Jalyd natuurlijk bekent om, maar het probleem ligt meer in het kiezen van de juiste kleur. Daarom geven we wat tips.

Kies als eerste een kleur die bij je past en niet omdat het trendy is. Stel goudblond is een kleur die op dit moment hip zou zijn, dan hoeft dat niet te staan bij jou. Dat is namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Je haarkleur moet namelijk in contrast zijn met je huidskleur. Komt de kleur meer overeen, dan kom je of bleek of vermoeid over. Contrast simuleert fitheid. Heb je een rozige huid, passen warmere kleuren, echter heb je een gelige huid dan ga je voor wat koelere kleurtonen in je kapsel.

Ook je ogen kunnen de kleur beïnvloeden van je haar. Is je oogkleur blauw of grijs dan komen die mooi naar voren met een lichte goudblonde of asblonde kleur. Ultiem zou zijn bij kopertonen kleuren, dan springen de ogen er echt uit.

Heb je bruine of groene ogen dan kun je deze meer naar voren laten komen door je haar warme tinten te geven zoals chocolade bruin.

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.