Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze

Jalyd Nederland krijgt eigen website

Online Online
We zijn ontzettend blij en trots. Sinds maandag 21 maart 2022 zijn we online met onze eigen website, mede mogelijk gemaakt door Brink Multimedia uit Bernheze.

Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze verzorgde de ontwikkeling voor deze nieuwe webshop voor Jalyd. Hiermee kan Jalyd als zelfstandig product nog beter bij de klant komen. We hopen hiermee u nog beter van dienst te kunnen zijn met onze producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Daarbij is de website zo gemaakt, dat in de toekomst de site zeer makkelijk aangepast kan worden zodat we altijd up to date zullen zijn.

Meer nieuws

woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.
JALYD-Collection_ShampooEnergizzante_1000ml.jpg
Haaruitval is nooit leuk, wat kan de reden zijn? En kun je het remmen?
Haaruitval is natuurlijk vervelend, maar let op iedereen verliest haren. Gemiddeld ligt dit tussen de 50 – 120 haren per dag. Dit is normaal. Daar zie je normaal niets van, want er groeien weer nieuwe haren, zodat je normaal gesproken niks ziet aan je kapsel. Echter krijgt u een dunnere haardos, zijn er een of meerdere kale plekken, dan kan er iets aan de hand zijn.