Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze

Jalyd Nederland krijgt eigen website

Online Online
We zijn ontzettend blij en trots. Sinds maandag 21 maart 2022 zijn we online met onze eigen website, mede mogelijk gemaakt door Brink Multimedia uit Bernheze.

Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze verzorgde de ontwikkeling voor deze nieuwe webshop voor Jalyd. Hiermee kan Jalyd als zelfstandig product nog beter bij de klant komen. We hopen hiermee u nog beter van dienst te kunnen zijn met onze producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Daarbij is de website zo gemaakt, dat in de toekomst de site zeer makkelijk aangepast kan worden zodat we altijd up to date zullen zijn.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Met de haarproducten van Jalyd kan je de meeste geweldige kleuren krijgen.
Dat je met Jalyd Haarproducten de beste en mooiste kleuren kunt realiseren met je haren staat niet ter discussie. Daar staat Jalyd natuurlijk bekent om, maar het probleem ligt meer in het kiezen van de juiste kleur. Daarom geven we wat tips.
Jalyd Tahiti SunKissed
Baywatch in de vorm van een spray van Jalyd, jouw haarsaver.
De zomer komt eraan en dat betekent lekker aan het strand liggen. Echter al dat genieten heeft een prijs, ,je haar wordt bloot gesteld aan zonlicht, zout uit de zee en droge lucht. Je haar heeft het dan ook zwaar te verduren. Tenzij je Tahiti Nutri Spray gebruikt van Jalyd.
Jalyd Tahiti Sunkissed
Jalyd komt met de Tahiti Sunkissed lijn om jouw haar te beschermen.
Het warmste seizoen van het jaar komt er aan en het is ook meteen het zwaarste seizoen voor onze haren. Onze haren worden dan veel al blootgesteld aan zon, zee en zwemwater. Laten we beginnen met de Zon.
Jalyd Hairproducts Anti Yellow Shampoo
ook z’n hekel aan een gele gloed over je haar? Anti Yellow shampoo (Tonlight) de oplossing!
Anti Yellow shampoo van Jalyd is de oplossing om de gele gloed uit je haren te halen Door verschillende oorzaken, kan er soms een gele gloed in je grijze of blonde haren komen. Tonlight shampoo van Jalyd is een speciale shampoo voor grijs, wit en platina haar. Het elimineert ongewenste koperachtige of gele tinten. Jalyd Hairproducts heeft als enige in Nederland het product uit Italië.