Jalyd Hairproducts conditioner

Hoe voorkom je dat je haar uitdroogt?

De zon is heerlijk, genieten op het strand of in de tuin van de stralen. Echter de zon droogt ook uit, hoe ga je dat tegen?
De warmte van de zon kan je haar uitdrogen, beschadigen en zelfs licht doen verkleuren. Nu hoef je de zon niet geheel te vermijden, maar kun je je haar wel beschermen.

Bijvoorbeeld door het vast te dragen, zoals in een vlecht, staart of een knot. Zo wordt het haaroppervlak kleiner. Denk er alleen aan dat je je haren niet te strak invlecht, dat vinden je haarwortels weer niet zo leuk. Ook kun je natuurlijk kiezen voor het dragen van een hoed, pet of een haarband.

Maak je haren dan eerst nat met kraanwater, zo absorberen jouw lokken minder snel chloor of zout. In combinatie met de zon zijn deze 2 factoren behoorlijk van invloed op je haren.

Eventueel kun je, voordat je haar zwemmen, je haren even wassen met conditioner. De conditioner sluit de haarschubben, waardoor chloor en zout minder kans hebben.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Je bent je haarkleur zat, tijd voor een ander kleurtje, maar hoe?
Er zijn verschillende manieren om je haar te kleuren, en welke het beste is, hangt af van verschillende factoren. Hier zijn enkele dingen om in overweging te nemen:
woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.