Jalyd Hairproducts conditioner

Hoe voorkom je dat je haar uitdroogt?

De zon is heerlijk, genieten op het strand of in de tuin van de stralen. Echter de zon droogt ook uit, hoe ga je dat tegen?
De warmte van de zon kan je haar uitdrogen, beschadigen en zelfs licht doen verkleuren. Nu hoef je de zon niet geheel te vermijden, maar kun je je haar wel beschermen.

Bijvoorbeeld door het vast te dragen, zoals in een vlecht, staart of een knot. Zo wordt het haaroppervlak kleiner. Denk er alleen aan dat je je haren niet te strak invlecht, dat vinden je haarwortels weer niet zo leuk. Ook kun je natuurlijk kiezen voor het dragen van een hoed, pet of een haarband.

Maak je haren dan eerst nat met kraanwater, zo absorberen jouw lokken minder snel chloor of zout. In combinatie met de zon zijn deze 2 factoren behoorlijk van invloed op je haren.

Eventueel kun je, voordat je haar zwemmen, je haren even wassen met conditioner. De conditioner sluit de haarschubben, waardoor chloor en zout minder kans hebben.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.