Jalyd Tahiti Sunkissed

HELP de Zomer verknalt mijn haar!

Jalyd komt met de Tahiti Sunkissed lijn om jouw haar te beschermen.
Het warmste seizoen van het jaar komt er aan en het is ook meteen het zwaarste seizoen voor onze haren. Onze haren worden dan veel al blootgesteld aan zon, zee en zwemwater. Laten we beginnen met de Zon.

Met de UV stralen die met zonlicht gepaard gaan raakt het haar sneller beschadigd. De beste tip is om dan je haar te bedekken. Dit bijvoorbeeld met een hoed, bandana of doekje. Het is een modieuze oplossing, maar misschien ben je daar niet zo van. Dan komt Jalyd met een nieuwe lijn die jouw haren zoveel mogelijk beschermen.

Tahiti Sunkissed is de nieuwe lijn die jouw haar extra kracht geeft. Met Tahiti Sunkissed Mask krijg je een beschermende UV filter over je haren. Daarbij herstelt en versterkt het de haarvezels. De combinatie van Wortel, monoi en hennepolie zorgen ervoor dat cel veroudering van je haar vertraagd. Gebruik Tahiti Sunkissed Mask om je haren elastisch en veerkrachtig te houden.

Meer nieuws

woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.
JALYD-Collection_ShampooEnergizzante_1000ml.jpg
Haaruitval is nooit leuk, wat kan de reden zijn? En kun je het remmen?
Haaruitval is natuurlijk vervelend, maar let op iedereen verliest haren. Gemiddeld ligt dit tussen de 50 – 120 haren per dag. Dit is normaal. Daar zie je normaal niets van, want er groeien weer nieuwe haren, zodat je normaal gesproken niks ziet aan je kapsel. Echter krijgt u een dunnere haardos, zijn er een of meerdere kale plekken, dan kan er iets aan de hand zijn.