Jalyd Tahiti Sunkissed

HELP de Zomer verknalt mijn haar!

Jalyd komt met de Tahiti Sunkissed lijn om jouw haar te beschermen.
Het warmste seizoen van het jaar komt er aan en het is ook meteen het zwaarste seizoen voor onze haren. Onze haren worden dan veel al blootgesteld aan zon, zee en zwemwater. Laten we beginnen met de Zon.

Met de UV stralen die met zonlicht gepaard gaan raakt het haar sneller beschadigd. De beste tip is om dan je haar te bedekken. Dit bijvoorbeeld met een hoed, bandana of doekje. Het is een modieuze oplossing, maar misschien ben je daar niet zo van. Dan komt Jalyd met een nieuwe lijn die jouw haren zoveel mogelijk beschermen.

Tahiti Sunkissed is de nieuwe lijn die jouw haar extra kracht geeft. Met Tahiti Sunkissed Mask krijg je een beschermende UV filter over je haren. Daarbij herstelt en versterkt het de haarvezels. De combinatie van Wortel, monoi en hennepolie zorgen ervoor dat cel veroudering van je haar vertraagd. Gebruik Tahiti Sunkissed Mask om je haren elastisch en veerkrachtig te houden.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.