Jalyd Hairproducts Red Hair Summer Deep Mask

Feiten en fabels

De zomervakantie is bijna voorbij, maar was die vakantie wel goed voor onze haren?
De zomer is bijna voorbij en onze haren hebben heel wat zonlicht mogen ervaren. Maar is de zomer nou slecht of goed voor onze haren, Jalyd Hairproducts ging op onderzoek uit en kwam wat fabels en feiten tegen.

In de zomer heb je meer haarverlies dan in andere jaargetijden.
Dit is een fabel. De zon en/of Uv straling zorgt niet voor extra haaruitval, wel kan de zon zorgen voor beschadiging van het haar door uitdroging en haarbreuk.

Vitamine D is goed voor je haar
Vitamine D, speelt juist een belangrijke rol bij de groei van je haar, een tekort aan deze vitamine heeft ook een negatief effect op de haarstructuur en de lengte van het haar. Daarnaast, kan een vitaminetekort in het lichaam leiden tot zeer breekbaar haar en zelfs tot haaruitval.

Het dragen van een hoofddeksel zorgt voor haaruitval
Dit is een hardnekkig fabel. Er is geen enkel onderzoek waarin bewezen is dat het dragen van een (strak) hoofddeksel kan zorgen voor meer haaruitval. Wij raden jou juist aan om een hoofddeksel te gebruiken als je in de zon loopt, dit om jouw haar en hoofdhuid extra te beschermen tegen de zon!

Gezonde voeding zorgt voor gezond haar
Ongezonde voeding leidt niet onmiddellijk tot kaalheid, maar het is toch slecht voor het haar. Met een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor haargroei geef je je lichaam in één keer alles wat het nodig heeft om het haar van binnenuit gezond te laten groeien. Vergeet dus niet om jouw supplement ook mee te nemen op vakantie!

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts conditioner
De zon is heerlijk, genieten op het strand of in de tuin van de stralen. Echter de zon droogt ook uit, hoe ga je dat tegen?
De warmte van de zon kan je haar uitdrogen, beschadigen en zelfs licht doen verkleuren. Nu hoef je de zon niet geheel te vermijden, maar kun je je haar wel beschermen.
krul haar
Weg met dof pluizig krul haar ga voor mooie glanzende krullen!
Krullen Vind jij krullen ook zo mooi, of doen ze niet wat jij wil?! Als je krul haar hebt is het van nature al vocht arm, het heeft dus meer hydratatie nodig dan bijvoorbeeld stijl haar. Het probleem van krullen is dat het droog aanvoelt, pluizig uit ziet en vaak de elasticiteit mist.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Met de haarproducten van Jalyd kan je de meeste geweldige kleuren krijgen.
Dat je met Jalyd Haarproducten de beste en mooiste kleuren kunt realiseren met je haren staat niet ter discussie. Daar staat Jalyd natuurlijk bekent om, maar het probleem ligt meer in het kiezen van de juiste kleur. Daarom geven we wat tips.