5 manieren om je haar te beschermen tegen de zon

De lente heeft zich laten zien, de zon breekt langzaamaan door..
De zomer is heerlijk, maar de zon kan schadelijk zijn voor je haar en hoofdhuid. Door de warmte en UV-straling kan je haar beschadigen, uitdrogen en verkleuren. Daarom is het belangrijk om je haar goed te beschermen tegen de zon. Hier zijn 5 manieren om dit te doen:
  1. Draag een hoed: Een hoed is niet alleen een stijlvolle accessoire, maar beschermt ook je haar en hoofdhuid tegen de zon. Kies een hoed met een brede rand voor maximale bescherming.
  2. Gebruik een leave-in conditioner met SPF: Een leave-in conditioner met SPF beschermt je haar tegen de zon en hydrateert het tegelijkertijd. Breng het aan op handdoekdroog haar voordat je naar buiten gaat. Gebruik onze Tahiti zomer producten voor een optimale bescherming en verzorging.
  3. Gebruik een haarproduct met UV-bescherming: Er zijn speciale haarproducten op de markt die beschermen tegen de zon. Gebruik bijvoorbeeld een haarspray met UV-bescherming voordat je naar buiten gaat. Gebruik onze jalyd Bio producten verzorgingsproducten van Bio-complex en de stylingproducten van Bio-phorma bieden UV-bescherming.
  4. Vermijd de zon op het heetst van de dag: Tussen 12:00 en 15:00 uur is de zon op zijn sterkst. Vermijd direct zonlicht op deze tijden om je haar en huid te beschermen.
  5. Spoel je haar na het zwemmen in het zwembad of de zee: Het chloor in zwembadwater en het zout in zeewater kan je haar beschadigen en verbleken. Spoel je haar daarom na het zwemmen goed uit met zoet water. En het beste natuurlijk was je haren goed met een verzorgende shampoo en conditioner, voor optimale bescherming van de zon kunnen wij onze Tahiti verzorgingsproducten aanbevelen.

Door deze eenvoudige maatregelen te nemen, kan je haar gezond en mooi blijven, zelfs tijdens de zonnige zomermaanden. Vergeet niet om je haar en hoofdhuid te beschermen tegen de zon en geniet van de zomer!

Meer nieuws

hair-3419148_640
Heb jij last van gespleten haarpunten?
Het ziet er niet uit, je hebt je haar laten groeien, maar dan zie je ineens aan het eind van je haren een gespleten punt. Sterker nog dat zie je heel veel. Hoe gaan we de gespleten punten tegen, wij hebben 7 tips.
Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.