Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze

Hoe kun je je haar het beste kleuren?

Je bent je haarkleur zat, tijd voor een ander kleurtje, maar hoe?
Er zijn verschillende manieren om je haar te kleuren, en welke het beste is, hangt af van verschillende factoren. Hier zijn enkele dingen om in overweging te nemen:
  1. Haartype: Sommige haartypen reageren beter op bepaalde kleurmethoden dan andere. Bijvoorbeeld, gekleurd haar kan breekbaarder en droger worden, dus als je al gekleurd haar hebt, kan het beter zijn om een minder agressieve methode te kiezen, zoals highlights of lowlights.
  2. Haarlengte: Lang haar is vaak makkelijker te kleuren dan kort haar, omdat het makkelijker is om het product gelijkmatig te verdelen.
  3. Verwachte resultaat: Als je van plan bent om je haar een felle kleur te geven, zoals rood of blauw, zal dit meer tijd en inspanning vergen dan als je alleen een paar highlights wilt.
  4. Eigen vaardigheden: Als je nog nooit je haar zelf hebt gekleurd, kan het beter zijn om het aan een professioneel te laten doen, vooral als je van plan bent om een ingewikkelde kleur of stijl te creëren.

Als je overweegt om je haar zelf te kleuren, is het belangrijk om te onthouden dat het altijd het beste is om de aanwijzingen op het product te volgen en om een proefstreepje te maken om te zien hoe het resultaat zal zijn voordat je het product op je hele haar aanbrengt. Het is ook aan te raden om een professioneel te raadplegen voordat je begint, zodat ze je kunnen adviseren over welke kleur en methode het beste bij je haar en huidtype passen.

Meer nieuws

woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.
thermostat-250556_640
Wist je dat de hoge gasprijs indirect je haren helpt. We leggen je uit dat die radiator minder warmte hoeft af te geven.
De gasprijs schiet tot ongekende hoogtes. De verwarming omlaag zetten is dan ook goed voor je rekening, maar vergis je niet, ook voor je haar.
JALYD-Collection_ShampooEnergizzante_1000ml.jpg
Haaruitval is nooit leuk, wat kan de reden zijn? En kun je het remmen?
Haaruitval is natuurlijk vervelend, maar let op iedereen verliest haren. Gemiddeld ligt dit tussen de 50 – 120 haren per dag. Dit is normaal. Daar zie je normaal niets van, want er groeien weer nieuwe haren, zodat je normaal gesproken niks ziet aan je kapsel. Echter krijgt u een dunnere haardos, zijn er een of meerdere kale plekken, dan kan er iets aan de hand zijn.